Kreativ kväll.

Bloggen har bytt utseende. Det bara blev så. Kul att göra något nytt! Ikväll och idag har jag verkligen använt min kreativa sida och fått mycket roligt gjort! Kan göra en liten lista. Blir roligare och mer lättläst.

* Bakat banankaka - hade en svart banan som nästan tiggde om att få åka i soporna, men icke! Jag köpte en banankompis till den och bakade en mumsig kaka istället. Vettigt av mig att ta vara på den där bananen ändå.

* Bakat solrosbullar med aprikos - ett nytt recept från en julklappskokbok. Tog lite väl lång tid att göra, men blev till slut bra. Kul att ha testat något nytt!

* Spelat gitarr - fick inspiration när D var här och han gav mig tips om att spela till låtar. Så ikväll har jag lirat med Bengt Johansson. Det går väl sådär. Bättre än för en vecka sen i alla fall!

* Plockat fram Huskvarna 2000 - jo, jag fick lite syenergi! Har sytt klart min tunika som påbörjades för alldeles för längesen. D hjälpe mig att nåla fast banden. Hans idé att de skulle gå ihop där bak och jag tycker att det blev jättesnyggt! Ni får ursäkta de dåliga korten, men jag har inte övat så mycket på att ta outfit-bilder. Hur lyckas alla modebloggare? Förutom tunikan har jag börjat med en jeanskjol, men insåg att jag måste sprätta dragkedjan. Vet inte hur jag har mätt riktigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina tankar i förra inlägget.Har en notering i ett gammalt anteckningsblock där det står. "Tycker du Gud är långt borta, vem tror du har flyttat på sig". Också nå´t att tänka på ibland. Det blev ju fint med tunikan och lycka till med jeanskjolen.

2009-01-25 @ 20:27:53
Postat av: Camilla

Du är för hemskt duktig med både nål å tråd vännen. Både tunikan å kjolen ä jättefina! Hoppas allt är bra i övrigt också! kram kram

2009-01-30 @ 14:11:10
URL: http://sylvatica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0