Sverige-England 3-3

Ja, det är ställningen just nu. Jag sitter i Uppl. Väsby och fachineras av make och svågers entusiasm! :) Själv tycker jag att det är tillräckligt om man får se reprisen av målen. Men jag gillar tränaren för Sverige. Hans inställning var att de svenska grabbarna inte fick ge upp och sluta tro på sig själva bara för att de låg under med 3-0. Bra tänkt tycker jag! Jag tror mycket handlar om huvudet, inställningen.

Oj, vad det händer grejer hela tiden! Nu är vi alltså hos D's älsta lillebror med tjej. Mellanlandar där efter utland och vidare resa till kusinen som gifter sig. Skoj med mer bröllop! Sedan ska det bli skönt och roligt att komma hem. Det är så mycket som väntar hemma. Har knappt sett några bilder från vårt bröllop (som för övrigt var helt underbart kanonbra! Vilken dag!!). Det ska bli kul att gå igenom alla bilder och minnas tillbaka hur det var, gå igenom dagen timme för timme. Det var SÅ många intryck så det vore bra att få en liten repris. Vi fick en del råd inför dagen och ett som var väldigt bra och sant var: Njut!!! Dagen går så fort!

Sedan blev vi så otroligt uppvaktade med presenter och kort och oj! Helt otroligt att så många gladdes med oss! Det blir också kul att komma hem till. På onsdag ska vi få hem sängar från IKEA. Perfekt timat! Och för att få plats med sängar måste det möbleras om lite. Så vi har att göra. Sen måste man ju få njuta lite av sommaren också. Båt kanske. Lite mer sol, vem vet?

Nej, nu börjar det nästan bli spännande här.. Det blir straffar som avgör. Det här måste nog ses.

Vi hörs!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Välkomme hem=)! Hoppas ni haft det helt underbart=) Hoppas vi hinner ses vecka29, för då är vi uppe och hälsar på=)

2009-06-27 @ 12:48:18
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: mamsen

Hej på dej. Vi ær just nu på turistbyrån i Ælborg før att kolla upp om læmpligt boende før natten. Utanfør spelar en paradorkester før fullt och det ær en massa tjoande. Vet inte vad det ær før fesligheter som pågår før vi kom precis hit. Nu ska vi ut och gøra stan.

2009-07-02 @ 16:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0