Nervositet och mod.

"Nervositet är en benämning på ett känsloläge där personen ifråga känner en oro eller har ett ångestfyllt förhållande till något som skall ske. Ångesten, som är utfallsrelaterad, kan antingen bero på att personen inte vet vad som kommer att ske, eller inte vet hur det som sker kommer att tas emot av andra. Ett exempel är prestationsångest. Det är när en individ är nervös över att inte räcka till eller så är de egna kraven (eller den egna uppfattningen hur kraven är ställda) så högt ställda att personen känner en djup ångest inför utförandet - en skräck inför faktumet att inte räcka till." (hämtat från wikipedia)

"Mod är en personlig egenskap. En modig person handlar i överensstämmelse med sina övertygelser och önskningar, även vid risk för negativa konsekvenser mot det egna jaget. ... Mod är att vara rädd men övervinna rädslan för att göra det som ska göras. Mod stärker individens självkänsla och hjälper personen att övervinna sin rädsla genom exponering." (hämtat från wikipedia)

Idag är en dag som just nu är fylld mest av oro.
Idag är också en dag då oroskänslan kommer bytas mot känslan av lättnad.
Idag är det examination.

Idag får ni gärna tänka på mig.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej favvosyrran!

Hoppas det går bra för dig idag, ska tänka på dig! Du får gärna ringa mig sen och prata ut! =)

2009-01-21 @ 10:28:56
URL: http://www.kurry.se
Postat av: Pappa

Hej, självklart att det går bra för dig, nerver av stål men rörliga ändå. Du vet väl om att att du värdefull bara för att du är den du är ingen annan är som du.u.u. Kram från mamma också.

2009-01-21 @ 11:41:21
Postat av: Elin & Tipp

tänker på dig vännen!!

Kram!

2009-01-21 @ 13:49:44
URL: http://elinochtipp.5min.se
Postat av: Linda

Jag skulle också ha tänkt på dej om jag läst det här i tid, nu är du ju säkert redan klar men du får en massa härliga tankar ändå! Du är ju bäst!! Kram

2009-01-21 @ 16:02:55
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0