Liten bilduppdatering av sommaren

Vår cykeltur har jag ju skrivit om. Den var lite regnig och då hittade vi skydd i detta lilla ruckel mitt i en grusgrop. Helt perfekt. På bild ser den ju nästan lite charmig ut, men det fanns varken dörr eller fönster. Golvet var helt nedtrampat, det stod en halvrutten kökssoffa, en sliten stol och ett slitet bord där. Dessutom ett antal säkringar och flaskor som skräpade på golvet. Men det var ju i alla fall tak över huvudet! Positivt!

 

 

Vi har även varit ute en del. Bland annat tog vi båten till en ö och tältade där en natt. Hur soft som helst! Vi satt och petade i elden som vi fick igång av gammalt granris och halvfuktig drivved. Skönt med en sprakande eld. Det där med att kvinnor kan, det har man ju hört. Men här ser ni en kvinna som kan stå och pissa med byxorna uppdragna! ;)

 

 

Muurikkan har använts flitigt den här sommaren. Jag kan varmt rekommendera euroshoppers burkpotatis. Hur bra som helst att lägga på hällen och steka på till en god köttbit. Här var jag, Daniel och Eveline ute en solig kväll (som tyvärr slutade molnigt och blåsigt). Det blir som en minisemester varje gång man åker ut med båten någonstans!

 

 

Sommaren har ju även inneburit en massa bröllop! Först vårt eget, sedan en kusins, ett par kompisars, och så några andra som vi känner men där vi inte var närvarande. Så här fina var i alla fall jag och min man :) på Daniel och Johannas bröllop. Jag måste få skryta lite om att jag sytt klänningen själv. Tyget är ett gardin/kudd-tyg från IKEA men det blev en klänning och det gick faktiskt smidigare än jag trodde att sy den! Kan tänkas att det blir någon mer klänning i vinter. Det är ju så skoj att sy! Notera även hur fint vi matchar varandra!


RSS 2.0