Världens bästa man

...det har jag, minsann! Här är jag borta och jobbar och när jag kommer hem har han skruvat upp hyllor i min lilla syvrå! Och inte nog med det. Han har rotat fram en kartong och lagt ner div. tyger i, vikt ihop mer tyg och lagt på hyllan och dessutom städat undan ett par kartonger som vi bara har gått och snubblat över. Han kan han, min älskade D! :) Nu har jag så fint i syvrån att jag nästan kan mäta mig med alla sybloggerskor! ;)

Barn på nytt

Mamma ringde och frågade om jag kunde komma förbi på hennes jobb, för en arbetskamrat hade något i en påse i bilen... Spännande!! Kastade mig på cykeln och trampade iväg på en grusig trottoar. Fick tillbaka känslan från när jag var liten och cyklade iväg till kompisen två hus bort. Härligt!

I bilen fanns finfina tyger som jag fick ta reda på om jag ville. Klart jag ville!! Kanonbra tyger att sy barnkläder av. :) Nu gäller det bara att skaffa lite användbara mönster att gå efter. Kanske går att ordna i Umeå till helgen.


Tack snälla Ingrid!!

Storlek 60

Tvillingnål införskaffades i onsdags och igår blev jag och Pfaff färdiga med en tröja och ett par byxor. Hittade mönstret i senaste numret av allt om handarbetes sömnadsmagasin. Tycker resultatet blev bra, förutom halsringningen som var lite klurig. Nalle fick vara modell. :)Blev särskillt nöjd med tröjans ränder. Lyckades matcha ihop så att
det är samma randning fram och bak och att den nedersta
randen är blå både vid ärmslut och i tröjans nederkant.

Finalbum

Vad är final-bum kanske du undrar? Jo, det är det du ser på bilderna här nedan. Och man kan också uttala ordet som fin-album. :)

När vi gifte oss fick vi som bröllopspresent att min bror och svägerska skulle göra ett album till oss med bilder från fotograferingen. Smart och bra present att ge bort. I alla fall så fick vi den i färdigt format förra veckan och vi blev så sjukt glada och helt till oss för det var så otroligt fint! Det här inlägget har egentligen tre syften.

Ett är så enkelt att jag vill visa vilken fin bröllopspresent vi fick! Tack!!

En annan anledning är att fotograferna och bokkonstruktörerna inte har sett boken i färdigt och tryckt skick och önskade att få se en liten bild.

Den sista är att jag vill skryta så mycket jag bara kan över min finaste och duktigaste storebror och hans snygga och begåvade fru. De tog så många fina bilder på oss när vi gifte oss och har satt ihop detta album. Jag önskar att alla kunde se hela albumet för det är så otroligt fina bilder de har tagit och deras färdigheter med kameran är verkligen imponerande! Jag villl varmt rekommendera båda två som fotografer, från hjärtat. Ni är så galet duktiga!!!

Fram och baksida


Ett uppslag med två närbilder


Pärlbröllopsmiddag

Idag blev det inte som det var tänkt, men det blev bra ändå. De ringde från jobbet och hade kris med folk så det blev en halvdags jobb. Nu, sedan jag kom hem har jag och D hjälpts åt att göra finfina bakelser till kvällens kalasigheter. Bild på det kommer när gosakerna är uppätna. :) Men det var minsann tur att mannen är ingenjör, annars hade det tagit bra mycket längre tid för mig att få ut marsipanbitar i lagom storlek. :)

Leve bröllopsfirarparet: hurra, hurra, hurra, hurra!!!!
Tänk att ha varit gifta i 30 år!

Uppdatering: Jag är hemma från kalaset och är så mätt att klänningens knappar nästan flyger upp. Så väldigt gott vi har ätit ikväll! Och bakelserna vi åt såg ut såhär:

RSS 2.0