Sock och annat pyssel

Jag har börjat fixa med vårt bröllopsalbum, framkallat kort och klistrat in. Nu är jag i den fasen att jag ska skriva lite kommentarer till korten och det är så roligt att minnas tillbaka på den dagen. Vilken dag alltså!! Mungiporna klättrar uppåt när jag tittar på bilderna och läser festhäftet och kommer ihåg allt som var. Så många känslor på en dag och så många intryck, helt fantastiskt!

Annars har det varit en lugn vecka, lite jobb, försöker sysselsätta mig i alla fall och det går rätt bra. Det finns alltid saker att göra. Har t.ex blivit klar med en sock och är på g med den andra nu. Den blev lite stor över hälen, men vad gör väl det? Huvudsaken är att det ser ut som en sock, inte att den har perfekt passform, inte nu i alla fall. Nu är målet bara att lära mig hur man stickar sockar.


Typiskt...

Fick för mig att göra lasagne istället för köttfärssås och pasta idag. Hade just stoppat in allt i ugnen för att gratineras lagom till D kom hem men så ringer han och säger att han blir sen... Jaja, det är väl ingen fara med det egentligen. Tog ut formen och väntar tills han är på väg hem på riktigt istället.

Jag har varit till stan idag på intervju för personalslussen som har ordning på personal inom äldre- och handikappomsorgen. Jag tror det gick ganska bra. Hon som intervjuade var en trevlig tjej och jag hoppas jag gav ett bra intryck. Efter det mötet gick jag till morfar. Han var ensam, frun var på landstingsuppdrag i Härnösand, och höll som bäst på att koka grönsakssoppa. Vi åt en god lunch och pratade en stund innan jag tog en kort tur på stan. Gjorde väl inga större fynd direkt men det är alltid skoj att strosa lite efter gatorna.

Ja, vad annars? Halsen känns bra mycket bättre idag. Lite tjockt på morgonen och kvällen, men annars bra. Skönt. Förresten väldigt skönt eftersom jag just kom på att jag ska sjunga imorgon. D fick ett specialerbjudande om att få spela till en kör och på köpet fick jag frågan om jag ville vara med och sjunga i samma kör. Givetvis sa jag som längtat ett tag efter att få sjunga i kör men inte hittat någon vettig! Tjohej, vad skoj! Plötsligt blev förväntningarna skyhöga. :) Skrålade med till Samuel Ljungblad i bilen hem idag. Det lät inte så bra idag. Hade dålig röst och hans melodi låg i fel tonläge för mig. Men det svängde! :)

Nu ska jag inte skriva mer här. Ska kanske ta och skriva något med papper och penna istället... ;)

Hemtjänstar hemma...

Idag och igår har jag hemtjänstat hemma lite. Har känt mig lite hängig och ont i halsen har jag haft också. Men idag har jag lyckats tömma båda tvättkorgar och bakat rågsiktskakor till mitt hjärta D också. Receptet tog jag från en av de klassiska kokböckerna som finns. Orkar inte skriva ut det här trots svägrans önskning om det. Bild på resultatet ser ni nedan.

Helgen spenderades i famnen på en massa vilt främmande män. Oj! Va?! Vad skriver hon tänker du kanske... Lugn. Jag har varit på dansmaran i Övik och det var så otroligt roligt! Man får verkligen kickar av att dansa. Sov över hos Maria och vi hade en ganska lugn lördag efter fredagens dans. Ja, riktigt kul! Känner att jag inte har så mycket mer att skriva för tillfället.


RSS 2.0