Snart läggdax.

Ikväll har jag bakat skorpor. Med smak av apelsin och kanel. Skulle egentligen vara citron, men jag tyckte det borde gå lika bra med apelsin. Det gjorde det också! Har just lagt ner dem i en gullig liten plåtburk.D har lagt sig tidigt, den stackarn är helt knäckt.. undrar just om det är nån förkylning som härjar. Själv är jag inte trött riktigt än. Tror jag ska hämta en bok och sätta mig här uppe under plåttaket en stund. Regnet smattrar så härligt!

Godnatt!

Cykeltur!

Vi har cyklat idag! Började i Husum vid den gröna pricken. Tog oss norrut, förbi "vår" kyrka och över E4 vid Öden. Vid den första röda pricken var första stoppet. Där blev det vattenpaus och fruktstund på krönet av en backe innan vi tog oss vidare till Skillingsjön (den andra röda pricken). Där blev det riktigt fika med mackor (och kaffe för D). Det småduggade och var kallt så vi blev rätt nedkylda, men det fina i kråksången var ju att vi hade utsikt över sjön! Inte alls dumt. Nästa stopp blev ett akutstopp i en sandgrop pga strejk i min kropp. Plötsligt fick inte händerna något blod. Energin räckte inte till cykling, matsmältning OCH uppvärmning. Nej, koppla bort händerna, tyckte kroppen. Men så får man inte göra så vi stannade och värmde både höger och vänster hand i en gammal förfallen barack. Och då tilltog regnet. ... Vi stod kvar en extra stund. Jag hade ändå ett samtal att ringa kl 13 så efter det trampade vi vidare. Då blev det en rolig grus/sand/ler-väg som var krokig och småguppig. Skojig cykling. Korsade E4 vid Mosjön och där stannade vi och åt upp det sista av frukten. Det sista stoppet blev i Kasaviken, närmare bestämt hos Edlunds där vi blev bjudna på fika. Var där nån timme innan vi cyklade sista biten hem. Nu när jag skriver låter det nästan som att vi åt mer än vi cyklade, men det kändes inte riktigt så... =)

Nae, nu tänker jag inte sitta här mer. Maken tvättar bilen (duktig kille jag har!!) så jag tänkte jag skulle plocka ur diskmaskinen med Sara Dawn Finer i bakgrunden. Hon sjuger nämligen hos Lotta i Götet just nu. Sedan blir det nog Beck.

/Fru Nordkvist

RSS 2.0