Bilduppdatering

Okej, nu ska ni få se några av sommarens bilder.

Vi börjar med vår vandring längs Lotsstigen den 6/6. Jag och Daniel hade tagit med oss var sitt syskon. Vi fyra packade lite ätbart och rustade oss för en kvälls friluftsliv. Det var en jättefin stig som var bra uppmärkt. Jag kan rekommendera den varmt. Vi gick från Stubbsand till Skeppsmalen.


Bild 1: Tre vandrare på den fina stigen.
Bild 2: Utsikt från matrastsstället där två segelbåtar lekte.
Bild 3: Utsikt från en vårdkase.
Bild 4: Utkikarna

På bergön hade vi det finfint, men det har jag väl redan skrivit lite kort om... Bilden nedanför är i alla fall utsikten från badrumsfönstret. Inte så illa va?


Det har även blivit lite båtturer, både med motor och segel. Tyvärr har jag lite bilder från motorbåtsturerna, men håll till godo med pappas Askeladden! Här nedan är två bilder från en tur tillsammans med pappa och Daniel.
En annan gång var vi ute med familjerna i Aggösundet och grillade. Jag tror vi var åtta stycken i båten på vägen dit. Vågigt var det men vi kom fram lugnt och säkert. D filmade solnedgången och den kan du se på hans hemsida. Spana in den! Länk finns till höger här på sidan. Alla andra åkte bil hem men D och jag stannade kvar och slog läger på stranden. Ett litet genrep inför tältningen som blir på Gotland. (Camilla; vi ska vara mitten på v 33 till mitten av v 34. När ska ni dit?) Soft kväll!Mer segling har det blivit. Här nedan med D och Jonas. Jag låg i fören och hoppades att vi inte skulle tippa medan de styrde runt en liten ö som bebos av fåglar. En annan dag seglade vi till en ö som heter Holma. Kanske världens gulligaste ö, ungefär som Saltkråkan!


Bild 1: Slaka segel
Bild 2: Här har vi fått vind i seglen!
Bild 3: Här ser man ut mot öppna havet. Om man tittar bakåt så kan man nästan se vårt hus...

Fortfarande sommar, men ingen fotboll.

Nope. Ingen fotboll för min del. Jag vågar inte ge mig på en så stor boll. Men Daniel spelar för fullt! Själv har jag helg nu och är ledig hela tre dagar i rad! Härligt, härligt!  Vi hade tänkt dra D:s båt lite söderut och åka lite runt Ulvön och Trysunda men vädret verkar bli ostadigt och det är inte så roligt att åka båt och tälta i regn och snålblåst.

Jag satt nyss och kollade in ett par kompisars resedagböcker och min mail när jag plötsligt kom på: "just det! jag har ju en blogg!" Jag hade nästan glömt det. Det blir så mycket mindre datortid när man inte går i skolan. Dagarna rullar på. Först är det jobb och sen händer det alltid något på kvällen. Är det inte Daniel så är det något annat eller så är man så less att det inte blir något alls. Dagarna går fort och vi är redan i mitten av juli. Galet vad det går fort! Fast å andra sidan kan man tänka att vi har halva sommaren kvar! Den bästa delen dessutom. Nog för att det blir mörkare, men det brukar ju vara varmare i augusti.

*Borde jag uppdatera mina trogna läsare om vad som hänt sedan sist? Förmodligen...
*Tja, jag har fått träffa lilla Ingrid och Mikaela. Väldigt trevligt.
*Träffat Lisa och hennes kille har jag också gjort... på en släktträff.
*Tältat en blåsig natt efter en familjekväll med grillning.
*Jobbat har jag förstås gjort.
*Mamma och jag har varit till Umeå och shoppat. Jag känner att jag uppdateringen av min garderob går sakta med säkert framåt. Dock bör man väl tillägga att allt är relativt. Det här är ju ingen modeblogg om man säger så...
*Jag har stickat en vante... den andra väntar på att bli stickad.
*Vi har bokat biljetter till Gotland! Tjohej! vilken grej! Nu måste vi bara lägga upp en reserutt.
*Häromdagen var jag på en guidad tur i fabriken, M-real. Kul att se hur D jobbar. Arksalen, även kallad tomteverkstaden, var nog roligast. Där skärs pappret till A4 och packas i kartonger och på pallar. Allt med löpande band och robotmaskiner. :)

Det har säkert hänt en massa mer som någon säkert kommer att påminna mig om, men det ids jag inte fundera på nu! Nu borde jag kolla om det finns några företagssjukgymnaster i Övik... fast egentligen vill jag sticka vante. Eller sy. Eller läsa pocket. Eller gå ut och gå. Eller kolla i LaRedoute. Eller... något annat spännande. ;)

Njut av sommaren! Som morfar skulle ha sagt: Lev och må!

RSS 2.0