När katten är borta...

... dansar råttorna på bordet. Så har jag det för tillfället. D är i Sunne och blir bortskämd med räkor på ångbåt, morgonrock och tofflor av något vänligt företag som gillar att D jobbar på kära Husumfabriken. Typ. Och jag är hemma och bloggar istället för att diska och väntar på att D ska ringa och berätta om räkorna.

När jag inte bloggar söker jag jobb, bakar blåbärsbrownies med äppelmos, fyller på kylskåpet efter utlandsvistelsen, läser Populärmusik från Vittula, äter middag hos mamma och pappa och känner mig älskad, bjuder in mig på middag hos en vän och så passade jag på att dansa igår när katten ändå var borta. Blir det inget jobb imorgon så blir det ett städrace på förmiddagen, någon nytta får jag väl ändå försöka göra!

Astrarna har förresten slagit ut!! Jag ska se om jag ids få in bildbevis.

En tråkig sak är att tvättmaskinen börjar bli trött, den orkar inte centrifugera längre. Tvätta kan den gå med på men det där snurrande är det slut med nu. Han spottar ut lite vatten, skvätter lite förstrött när vredet står på centrifugering men mer blir det inte. Så idag fick jag krama ur vattnet ur tvätten. Igen. Precis som igår. Men jag deppar inte. Tänk när man tvättade kläder i havet/sjön eller eldade under tvättgrytor. Vilket jobb! Då känns det minst sagt lindrigt att vrida ur vattnet ur lite blöt tvätt.

Jag undrar just vilka som läser vad jag skriver. Några vet jag väl.. Men om du läst hit ner till den här raden kan du väl bara skriva ett litet hej som en kommentar? Det skulle vara så kul att veta vem du är? Eller vilka ni är! Snälla, snälla, snälla!! :) Det behöver inte alls vara "hej, å jag borde ha skrivit tidigare" eller "oj, förlåt jag har tjuvläst helt anonymt jättelänge" eller nåt annat långt och förklarande... bara ett litet "hej! /vem-du-nu-är" skulle vara skoj! :)

RSS 2.0