God fortsättning!

Nu är julen förbi. Jag har haft det väldigt bra med mina nära och kära. Har bara njutit av livet. På julafton var Daniel hos oss i Ultrå på förmiddagen innan vi for vidare till hans familj och firade jul. Väldigt mysigt att få vara med i deras traditionella jul. På kvällen var det "änglasång i julnatten" på Korskyrkan. Det var verkligen en höjdare. Vi påmindes om anledningen till att vi firar jul är för att Jesus föddes till vår jord. Dessutom fick vi höra en hel massa finstämd sång. Bl.a. från Beartice Eriksson och Sebastian Robertsson, Carin von Ahn, Margot Ögren och mig och Daniel. =)

Nu börjar det nya året nalkas. Igår var det lite mellandagsrea och jag köpte bl.a en almanacka. Tyvärr är det inte så mycket rea på dem i dessa tider. Undrar varför? =) Idag har det varit en dag med blandade känslor. Jag ser fram emot nyår som ska tillbringas här hemma med vänner. Kalas! Tyvärr hänger skolan över en lite. Ska ta tag i den imorgon. Börjar våndas lite över att behöva lämna Daniel snart också... Usch, det är så ledsamt. Nu har vi ju hunnit bli vana att ha varandra inom en kvarts avstånd. Som max! Suck! Nej, nu blev det deppigt...

Ska gå och plocka lite på mitt rum innan jag lägger mig så att jag slipper göra det imorgon.

Godnatt vänner! och så vill jag passa på att önska er alla:

GOTT NYTT ÅR!

Julen är här

Ja, julstämningen börjar infinna sig. I lördags när det var luciamorgon på TV, väckte jag mamma och pappa, och så satt vi och hade det mysigt med te och lussebullar. =) Idag har jag, Daniel, D's mor och mormor bakat tunnbröd. Kul och ett bidrag till julstämningen. Och just det.. i fredags var jag och D på konsert; a Stevie Wonder Christmas. Det var Frank Ådahl med Öviks Big-Band, en gospelkör och en "doakör" som sjöng julsånger och låtar av S. Wonder. Härligt!

Några rader från mig igen. Vill tipsa om två saker. Gå in på svägrans blogg; linda.kurry.se och titta på "gla lucia". Ytterligare julstämning! Sedan finns en kul julkalender på; julkalender08.se

Ha det fint!

Humor

Träffade en skön 88-årig man idag på praktiken, en med humor. Tänkte jag skulle delge er några dialoger från dagen.
88=mannen
M=mig själv

M: (i telefon) går det bra att vi kommer 15.00?
88: Hm, ja, men jag vet inte om jag orkar ta bort snön innan dess.
M: Nej, men det behövs inte alls!
88: Nej, nej...hmm.. det är ju skottår i år.
M: Jaså?
88: Ja, det är ju så mycket snö!


88: ... sen har jag ju kärlkramp och då tar jag dessa tabletter. Ja, det är ju rena dynamiten.
M: haha, ja (och tänker på att det är nitroglycerin i kärlkrampsmedicin)
88: Mjo, ja, annars kan man kalla dem för smällkarameller!


88: berättar en historia om att hans barn mindes en vinter med mycket snö när de körde fast med bilen. Dock hade han rättat barnet eftersom han inte hade kört fast utan det fanns en annan förklaring.
M: Ditt minne är det inget fel på!
88: Nej, men Gustav den andre Adolf hade ännu bättre minne.
M: Jaså?
88: Ja, hans minne firar vi än idag!


När pappa och jag var och handlade efter arbetsdagens slut kom jag att tänka på den här 88-åringen och började skratta mitt inne på coop! Han var så rolig! Hoppas ni också fått er ett gott skratt nu!

RSS 2.0