Sverige-England 3-3

Ja, det är ställningen just nu. Jag sitter i Uppl. Väsby och fachineras av make och svågers entusiasm! :) Själv tycker jag att det är tillräckligt om man får se reprisen av målen. Men jag gillar tränaren för Sverige. Hans inställning var att de svenska grabbarna inte fick ge upp och sluta tro på sig själva bara för att de låg under med 3-0. Bra tänkt tycker jag! Jag tror mycket handlar om huvudet, inställningen.

Oj, vad det händer grejer hela tiden! Nu är vi alltså hos D's älsta lillebror med tjej. Mellanlandar där efter utland och vidare resa till kusinen som gifter sig. Skoj med mer bröllop! Sedan ska det bli skönt och roligt att komma hem. Det är så mycket som väntar hemma. Har knappt sett några bilder från vårt bröllop (som för övrigt var helt underbart kanonbra! Vilken dag!!). Det ska bli kul att gå igenom alla bilder och minnas tillbaka hur det var, gå igenom dagen timme för timme. Det var SÅ många intryck så det vore bra att få en liten repris. Vi fick en del råd inför dagen och ett som var väldigt bra och sant var: Njut!!! Dagen går så fort!

Sedan blev vi så otroligt uppvaktade med presenter och kort och oj! Helt otroligt att så många gladdes med oss! Det blir också kul att komma hem till. På onsdag ska vi få hem sängar från IKEA. Perfekt timat! Och för att få plats med sängar måste det möbleras om lite. Så vi har att göra. Sen måste man ju få njuta lite av sommaren också. Båt kanske. Lite mer sol, vem vet?

Nej, nu börjar det nästan bli spännande här.. Det blir straffar som avgör. Det här måste nog ses.

Vi hörs!!

Sol och gung!

Har kommer fortsattningen pa gardagen. Internettiden ar knapp, men stressigt har vi det inte i alla fall! Nej, vi njuter i fulla drag. Seglar katamaran, ar pa "aventyrsbad", solar, badar, ater massor (och mycket sotsaker), smorjer in oss till tusen och har det gott! Skoj att sa manga hade kommenterat! Vi skrattade gott! :) Imorgon aker vi kamelrygg och fortsatter gungandet!

KRAM!!

Altamadores

Tjena!

Nu ar vi och har det kanon!
Hinner inte skriva mer.

Lyckligt gift!

Ja, vi blev gifta och hade en helt fantastisk dag!!! Nu har honungsmånaden börjat; alltså allt kommer vara sockersött och rosenrött. Hoppas allt är bra med er alla! Det blir lite tunnt med text här, men håll till godo. Förhoppningsvis kommer bättre uppdateringar i framtiden.

Nu är det nära!

Sist jag skrev hade jag just kommit hem från Luleå. Nu har det hänt lite på snart två veckor. Mycket av grejerna har packats upp. Vi har flyttat runt D's grejer för att få plats med mina. Jag har målat lite i ett badrumsskåp, D har skruvat om en hylla. Skrivbordet är inte flyttat än så alla kontorsgrejer är fortfarande i kartonger. Imorgon tänkte jag släpa dit lite mer grejer och se om jag lyckas få plats med dem. Självklart har det bröllopspysslats en del också. Jag har hämtat ut klänningen och vi känner oss ganska redo för bröllop tror jag. I måndags träffade vi prästen och övade på att säga "ja". :) Och imorgon ska det handlas lite. Ja, det händer saker varje dag, ändå känns det som att jag inte har något att skriva. Och nu kom jag på vad klantig jag är som inte skrivit dagbok. Dumma mig, hade ju varit kul att ha skrivit upp vad man gjort under dagarna... Jaja, kanske kan komma ihåg lite i efterhand.

Jag skriver nog inte mer innan lördag. Men om man har tur kan det kanske komma en bild på brudparet i framtiden!

RSS 2.0