Om en svägra.

En grym sådan som håller på att lära sig spela gitarr. Därför vill jag tillägna detta inlägg till Svägran! (trots att inlägget kommer handla om en massa annat...) Jag tog upp en gitarr hit till Lule men en sträng gick av och sen har det inte spelats mycket på den... Dumt! Men du Linda! Det där om fredagstankar lät bra tycker jag! Lite fredagsfilosofi är alltid trevligt! Kör på det!

Jag var hemma i helgen i alla fall. Träffade nya ungdomsledaren i kyrkan. Han verkar vara en skön kille! I söndags var det välkomstmöte för honom. I lördags var Daniel och jag till Skeppsmalen och låg på klipporna och solade. Åh, vad det var skönt! Höra havet klucka mot klipporna och fåglarna skrika lite då och då. Visst låter det idylliskt? Det var det. Sen innan vi åkte hem grillade vi lite korv, mums!

Måste bara berätta om färden upp hit igen. Jag fick åka bil med Erik och en kille till. Skönt att åka bil istället för buss. Vi lekte billekar hela vägen från Nordmaling till strax innan Luleå. Först valde vi bil+bilfärg och tävlade först till fem. Sedan blev det bara färg på bilarna och sedan produktionsland. Efter det körde vi "20 frågor" eller vad den nu heter den leken. En person tänker på något, vad som helst, och de andra ställer frågor som man bara får svara ja eller nej på. Faktiskt riktigt kul!

Det känns som att det var något annat jag skulle skriva om också men det kommer jag inte på just nu. Jo, förresten, det var att jag skulle lägga upp en bild, men jag har den på USB-minnet och jag ids inte koppla in det just nu. Får blir nästa bloggtillfälle. Ha det gott!

/Maria

Ps. Jonas, grattis till kändispoängen! Grymt att du kände igen honom. Jag har ingen aning om hur han ser ut!

Kommentarer
Postat av: Linda

ÅÅ...ett helt inlägg tillägnat mej! Jag strålar av stolthet! Söta du, tack så mycket! Kul att du också kämpar på med ett omöjligt instrument, jag tackar ja till erbjudandet om turné. När ska vi börja träna ihop oss? =) Jag kämpar på med mina fredagstankar, ska börja samla redan imorrn känner jag =) Skeppsmalen är ett bra ställe för romantik, det är där Jonas tagit våra fina förlovningsringsbilder om du minns dem..? Aja, STOOOR kram på dej!!!

2008-04-24 @ 00:03:40
URL: http://lindaaronsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0