Vardagsinsikter och bananblogg


På väg hem från skolan tog jag en omväg förbi Slemmis (som inte alls är slemmigt egentligen utan bara ett vanligt ica). Jag har försökt få tag i banankartonger och idag fick jag napp. Två banankartongspoäng till mig! När jag sedan var på väg hem med min fångst kände jag mig som om jag var med i ett tv-spel av typen "samla så många banankartonger du kan!". :) Lite udda upplevelse, men ändå rolig! Jag verkar fortfarande ha barnasinnet kvar. Hurra!! :)

Sedan till dagens stora insikt. Ni vet cykelstyren. Det finns bockstyren och andra styren. Själv har jag ett styre med horn. Alltså en pinne på vardera sida av styret som är typ vinkelrätt mot det raka på styret... Hm. Ja, jag tror ni förstår. I alla fall! Jag förstod idag vitsen med dessa! Ja, okej, de kan vara sköna ibland om man vill byta grepp eller att hålla i en tung uppförsbacke. Men det ultimata användningsområdet är faktisk för banankartongstransport!! Jepp! Passar perfekt att hänga en på varje sida och sedan trampa på lite försiktigt! Varsågod kära internetvärld!

Nu middag och sen ungdomsmöte. Ska sjunga där ikväll. Känns skoj!
Åsså kommer ju Susanna idag!! Tjohoo!


Kommentarer
Postat av: Anonym

what?! bara 35 dagar kvar???? nyss stod det ju 60....hrm...men ingen panik alls....35 dagar till bröllopet betyder ju att det är betydligt färre dagar kvar tills skolan ska vara klar...å betydligt färre dagar innan uppsatsen ska vara inskickad...närmare bestämt 1 och en halv vecka!!!! PANIK! ville bara dela med mig ;)

2009-05-08 @ 18:05:12
URL: http://malk.blogg.se/
Postat av: Elin & Tipp

Aha, så det är därför det finns horn på cykeln? (ser du, jag stavade rätt hihi) Såg att du hade kommenterat hos mig hihi. Hoppas korven inte blev bränd. :P

Jag är riktigt trött nu.. Men ska ändå en sväng till UNI:K ;) Lycka till ikväll!

Kramar!

2009-05-08 @ 18:57:30
URL: http://elinochtipp.5min.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0