Husfixardag

Nu kan vi väl säga att det är helt klart med huset... Lagfarten har inte varit i tidningen men det närmar sig med stormsteg!

Idag drog vi släpvagnen till Övik och köpte virke och andra byggnadsgrejer. På väg hem svängde vi förbi Banafjäl. Där var det kö genom byn! Tänka sig. Orsaken till det var den omåttligt populära julmarknaden. Vi hoppade över den och tog en fika hos mormor istället. Kanske att det blir julmaknad i Banafjäl imorgon istället.

Väl tillbaka i huset lastade vi av virket, sorterade ut och drog spik ur spontade brädor som skulle utgöra vägg och så bytte vi ett läckande rör. Till vår hjälp hade vi snälla föräldrar! När klockan började närma sig middagstid blev vi inbjudna på middag hos D's föräldrar. Satt där och mådde bra ett tag innan D tyckte att vi skulle göra en sista insats i huset för dagen. Sagt och gjort! Ett par nya väggar kom till. Jag spikade, spikade snett, spikade krokigt, rätade ut spiken, blev vansinnig, spikade rakt, andades, spikade snett, var nära att kasta hammaren i backen, samlade mig, spikade, spikade och spikade både snett och rakt! Spikade hårt och sen så hade klockan blivit halv nio och det började vara dags att avsluta. Nu är vi båda rätt nöjda för idag. Det är spännande att se hur det växer fram! Tänk när vi är klara! Förhoppningsvis har vi kalasfint till D's 30-årsdag! :)

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Magda.

Åhhh, så SJUKT spännande =) Vi vill komma och hälsa på er!!Vad gör ni på nyårsdagen?! Vi kommer vara i Stensöden på nyårsafton och far hem på nyårsdagen. Är ni bara hemma och inte gör något så kanske vi svänger förbi... Kramar!!

2010-12-12 @ 12:22:06
URL: http://busfamiljen.wordpress.com
Postat av: Camilla

Åh va spännande! Jag hoppas verkligen vi hinner ses nåt, vå åker till fjällen på annnandagen, men ja..jag hoppas vi hinner träffas om än en liten stund!:) KRAM

2010-12-12 @ 13:55:40
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Linda

ska bli riktigt kul å se hur huset växer fram. förstår att det är sjukt spännande. visst äre kul å få fixa själv också, då får man ju som all ära sen när det är klart :)

2010-12-12 @ 21:19:28
URL: http://www.kurry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0