Mössa, mössare, mössast...

Här är en ny mössa från dålig vinkel med solbrillor och konstig min. Den här gången är bilden inte klickbar och kommer inte bli. Har denna gång lånat mönster från Blomma åker vagn. Ett enkelt mönster, gjorde det bara lite större.

 

I helgen har vi varit på bilweekend i det avlånga landet Sverige. Sov i bilen vid Armsjön natten mellan fredag och lördag. På morgonen åkte vi till Ludvika och hälsade på Marlene och André, fikade på stan och fick se hur de bor. Fortsatte sedan till Fagersta och Lina där vi såg film och sov lite varmare än i bilen. Lite skönare också faktiskt. :) På söndag stannade vi till i Vittinge för att provknyta en brudklänning på Mirjam och sedan bar det av mot Stockholm för att äta tacos med Simon och Kate och deras nyaste Alexander, bara två veckor yngre än Hedvig. På kvällen landade vi i en lägenhet på Erik Dalbergsgatan där vi tillbringade två nätter. Måndagen gick vi runt i Stockholm stad och shoppade lite och åt pizza på PizzaHut, även jag! :) De har börjat med glutenfri pizza där, superbra. Laddade om i lägenheten och tog oss sedan till Boulevardteatern och såg "Stand up istället för bio" istället för att flyga luftballong. Superkul med mycket skratt i en mysig teatersalong. Tisdag klev vi upp tidigt och rattade hemåt. Stannade på IKEA i Sundsvall och där mitt bland alla hyllor fick jag besked om att jag får jobba som sjukgymnast i tre veckor i sommar! :) Spännande värre! En härlig weekend hade vi trots att det inte blev någon ballongfärd. En annan gång kanske, när vi har vinden på vår sida.


Kommentarer
Postat av: Linda

Ni hade mycket annat på er sida istället. Härligt med sommarjobb! Kul att ni fått hälsa på så mycket folk, det va säkerligen uppskattat av alla. Å ikea också...behöver jag säga hur avis jag är på eran mysiga resa? :)

2010-05-13 @ 09:04:10
URL: http://www.kurry.se
Postat av: Camilla

jaså, har ni vart härnere?? där ser man...=) å mycke hade ni hunnit med oss också...grattis till sommarjobbet:)

2010-05-13 @ 18:35:49
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Maria

Camilla: ja, vi hade en helg söderöver. Synd vi inte lyckades klämma in er mitt i allt, det hade ju varit skoj att träffa er också!

2010-05-15 @ 11:19:50
URL: http://amason.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0