Andersson v 22

Ja, alltså Andersson... Det är en relativt ny bekantskap i mitt och D's liv. Jag har väl hunnit bekanta mig lite mer med Andersson än vad D har rent fysiskt. Den här veckan hälsade de på varandra och fick fin kontakt, hud mot hud. :) Man kan ju tycka att Andersson är ett konstigt namn, men vaddå! Något ska man väl kallas för. Andersson känns ju ändå mer personligt än "Den" eller "Det". Det tycker då jag i alla fall.

Skämt å sido kan jag inte riktigt förstå att det redan gått 21 hela veckor, vi går in i 22:a idag enligt beräknat datum. Det är ju halvvägs! Andersson är vaken just nu och buffar lite ibland. Jag brukar lägga handen på och får då någon sorts känsla av kontakt. Tveksamt om Andersson känner likadant, men men... Magen syns nu och naveln är nästan slät vissa tider på dagen! Det tar emot lite att böja sig ner djupt, men det går fortfarande. Annars mår jag nästan oförskämt bra och det är jag glad för. Ingen önskar sig väl krämpor.

Just nu är det mycket annat som händer som tar bort en del fokus från Andersson. Det är renovering, praktik genom komvux och vikariat på gång. Tror på ett vis att det är bra, men det gör det hela med barn lite mer overkligt och långt borta. Men ju längre tiden går börjar jag förstå vad som är på gång. Det är väl bara att det där som man tänkte på för några år sedan om att fixa mysigt barnrum och sy babykläder innan nedkomst har lagts på is. Det blir då inget barnrum förrän det stora projektet med kök och vardagsrum är klart och inte tror jag att jag kommer hinna sy speciellt mycket kläder heller. Blir nog mer fokus på att sy gardiner först och främst! ;) Men när de är små växer de ju ändå ur allt så snabbt. Bättre att satsa på att sy när de blir lite större! :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Vad kul att det verkar flyta på för er!!! väntar med spänning på att få se hur det börjar arta sig i huset nu =)

2011-04-05 @ 07:39:46
Postat av: Elin (och Tipp)

Hej!

Tänk vad jag har missat mycket nu när jag inte har suttit vid datorn på länge... Jättekul att läsa iaf att ni har det så bra och mysigt :)

Många kramar till er båda :)

2011-05-12 @ 21:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0